Vår app Mental Abacus Expert får fina recensioner på brittiska EAS. Läs recensionen 4 Stars certified Darkblue

 

Om Lindblå Läs & Skrivutveckling AB

pelleFöretaget drivs av mig, Pelle Lindblå. Jag har arbetat med läs- skriv- och mattesvårigheter i mer än 30 år. Jag utvecklar arbetssätt och digitala hjälpmedel för de ovan nämnda områdena. Jag har bland annat producerat dataprogrammet Trädet . När det gäller matte så är läromedlet "Finn din matteglädje" det senaste tillskottet.

Jag anordnar kurser för pedagoger, föreläser i olika former, håller studiedagar, handleder föräldrar i deras arbete med sina barn mm. Abakusen har varit ett hjälpmedel de senaste 20 åren. Det känns viktigt för mig att kontinuerligt få möta elever som ger mig återkoppling och nya ideér om hur arbetssätten kan utvecklas. Därför har jag de senaste åren arbetat deltid på Dahlandergymnasiet i Säter. Kerstin Lindblå, homeopat, kinesiolog, massör arbetar också i företaget. Hon sköter kundkontakter, marknadsföring och ekonomi.
Kontakt: Du når oss på tel:070-661 71 51 e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.   Du besöker oss eller skickar post till Lindblå Läs & Skrivutveckling AB Ols Gustavsv. 1 784 56 Borlänge.

 

Go to top